RESTBET522 BONUS VEREN SİTELER

Süpertotobet Giriş

Bursaspor, care a adunat 37 de puncte în ultimele 26 de săptămâni din Liga 1 Spor Toto și s-a luptat pentru pozițiile din play-off în drumul spre Superliga, se confruntă cu o criză salarială.

Jucătorii care au lansat o declarație comună au declarat că nu au primit niciun ban de la începutul sezonului.

„ACȚIUNI DATE FĂRĂ SPATE”

În declarația făcută, „Sub această onorabilă stemă, există un fapt că vrem să fim cunoscuți ca membri ai unei comunități adânc înrădăcinate. Suntem singurul grup de jucători de fotbal din ligile noastre care are nu am primit niciun ban de la începutul sezonului. Bineînțeles că există probleme economice, bineînțeles că condițiile sunt grele. Totuși. Ne luptăm de luni de zile făcând sacrificii mari pentru a nu îndoi capul celor care și-au pus inima pe acest club.Nu ar trebui considerat normal dacă facturile date sunt invalide, chiar și primele sunt întârziate, salariile nu sunt plătite personalului luni de zile.

În declarație, s-a afirmat că atmosfera de încredere și sinceritate necesară pentru succes nu putea fi realizată în niciun fel și că promisiunile făcute pentru o soluție nu au fost respectate în mod repetat și, dimpotrivă, problemele s-au adâncit și au fost incluse următoarele cuvinte:

Süpertotobet Kayıt

„Vrem să vedem valoare”

“Scopul nostru nu este să vizăm pe cineva cu aproximativ 50 de zile înainte de sfârșitul sezonului, ci să împărtășim publicului propriul nostru adevăr. Vrem ca bătrânii orașului nostru, bătrânii comunității să acționeze într-un mod concret, sincer și mod clar și să urmărim sprijinul colectat pentru plățile noastre de progres. Vrem să vedem valoarea ca grupul care face sudorul demn de tricou. Am luptat în toate circumstanțele până astăzi, am revendicat acest formular, vom continua să aparem până la sfârșitul sezonului. Ne cerem scuze față de fanii noștri și de comunitatea noastră pentru că trebuie să împărtășim această problemă publicului într-un fel. “

CAMPIONUL A FOST DE 11 ANI

Alb-verzii care au făcut istorie campioni în Super League acum doar 11 ani au căzut în această situație în scurt timp, ceea ce a supărat fanii.

ELECTRICITATEA STADULUI ESTE REDUSĂ

Pe de altă parte, s-a aflat că energia electrică a instalațiilor Özlüce İbrahim Yazıcı și a stadionului Bursa Metropolitan Municipality au fost întrerupte din cauza datoriei de 3,7 milioane de lire.

5 Comments on RESTBET522 BONUS VEREN SİTELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*