RESTBET522 CANLI BAHİS OLANAKLARI

Süpertotobet Giriş

A Szuper Liga, amely 30 héttel lemaradt, beindult az elmúlt hetekbe.

A fekete-fehérek, akik 63 ponttal (1 meccs hiányzik) a bajnokság élén állnak, kettős kupával kívánják teljesíteni a szezont.

Beşiktaşban, aki ki akarta küszöbölni Başakşehirt és a kupában döntőbe jutni, Sergen Yalçın edző találkozót tartott játékosaival.

“CÉLUNK KÉT KUPÁT VESZNI”

Süpertotobet Kayıt

Yalçın, „Határozottak vagyunk mind a ligában, mind a kupában. Az egész tervünk az, hogy két trófeát szerezzünk be a szezon végén. Ezért lépésről lépésre folytatjuk utunkat. Először verjük meg Başakşehirt a kupában, és tegyük a zsebünkbe az utolsó jegyet, majd a Fenerbahçe derbin szerezzünk több morált. Szuper Liga ebben a szezonban, és bízom benne, hogy mindketten tele leszünk Törökország kupával. Megállapították, hogy azt mondta: “Megkapjuk, amit szeretnénk, ha fenntartjuk egymásra épülő és hatékony teljesítményünket.” .

“ÚJRA BEMUTATÓK leszünk”

A Galatasaray 2 meccs után nyert megint, miután 3-0-ra legyőzte a Kayserispor csapatát. Hasonló hit uralkodik.

Beszámoltak arról, hogy Terim a meccs végén az öltözőben tanítványaival beszélgetve azt mondta: “Hátulról jöttünk korábban, és ismét bajnokok leszünk.

Mint ismert, a két csapat a Türk Telekom Stadionban találkozik a bajnokság 40. hetében. Ez a mérkőzés várhatóan bajnoki mérkőzés lesz.

4 Comments on RESTBET522 CANLI BAHİS OLANAKLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*