SULTANBET636 KAZANDIRAN BAHİS ŞİRKETLERİ

Süpertotobet Giriş

Besiktas, Törökország Kupa elődöntő mérkőzés, Basaksehir vereséget szenvedett 3-2-re. Ezzel a ponttal a kupában döntőbe jutott Beşiktaş tele volt örömmel.

“A FÉLDÖNTŐRE VONATKOZÓ KÜZDELEM”

A Beşiktaş edzője, Sergen Yalçın nyilatkozott a meccs végén. Yalçın elmondta: “Az elődöntőhöz illő küzdelem volt. A pályán voltak olyan játékosok, akik futottak és küzdöttek a döntőért.

A csapat két játékosa mindent megtett. Az első félidő az irányításunk alatt telt. Az Aboubakarból kijövő második félidő megtörte egyensúlyunkat. Başakşehir jobban játszott

Két gólunk volt, amelyeket nem akartunk a második félidőben. Jobbak voltunk a hosszabbításban. Megtaláltuk a gólt, és eljutottunk a döntőbe.

<

“A FENERBAHÇE MATCH NAGYON NEM NÖVÉNYES lesz”

Süpertotobet Kayıt

Még mindig nem játszottam fejben a Fenerbahçe mérkőzést. A mai célunk ez a meccs volt. Ha nem nyerjük meg a következő mérkőzést, a következő meccs nem számít.

A mai meccs értékes volt számunkra. Ez volt az első alkalom, hogy pályafutásom során döntőt játszottam. Remélem, hogy idén el akarjuk nyerni ezt a trófeát.

A Fenerbahce mérkőzése nagyon nehéz lesz. Nagyon jó személyzetük van. 5 napos folyamat áll előttünk. 120 percet játszottunk és elfáradtunk. Ne felejtsük el, hogy játékosaink túl sok mérkőzést játszanak és elfáradnak.

<

“2 PONT ELŐNYÖNK VAN”

Van egy kicsi 2 pontos előnyünk, de túl sok mérkőzés áll előttünk. Bárki megverhet bárkit.

Nehéz bajnokság, nem könnyű bajnokság. Egy pályán értük el célunkat, bejutottunk a döntőbe. Ne aggódjon a rajongók miatt, ez a csapat az utolsó pillanatig mindent megtesz. “ használta a kifejezéseket.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: